EHBO-vereniging Eerde

Beginnerscursus

In het cursusjaar 2021-2022 is het de bedoeling dat er weer een beginnerscursus door EHBO-vereniging Eerde wordt verzorgd. Tijdens deze cursus leert u hoe te handelen bij een ongevalssituatie variërend van hulpverlening bij zeer ernstige letsels tot huis-tuin-en-keuken ongelukjes. Uiteraard hoort reanimeren en het gebruik van de AED ook bij de te leren handelingen.

De cursus stond gepland om te starten vanaf 10 januari, maar is vanwege de coronamaatregelen uitgesteld tot eind maart/begin april. Meer informatie daarover volgt nog.

Wekelijks (behalve op feestdagen) heeft u op maandag les van 20.00 uur tot 22.00 uur in gemeenschapshuis De Brink. De cursus bestaat uit 11 lesavonden. Daarna doet u examen en volgt de diploma-uitreiking.

De kosten voor deze EHBO-cursus bedragen 150 euro. Inbegrepen zijn het Oranje Kruis-boekje en het examen. Tijdens het examen is de minimale leeftijd 16 jaar.

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar 0413-365487.

Aanmelden voor de beginnerscursus kan via onderstaande formulier.

Inschrijfformulier EHBO-cursus 2021-2022

De meeste zorgverzekeringen vergoeden alleen de EHBO-cursus als uw BSN-nummer op de factuur komt te staan.