EHBO-vereniging Eerde

Beginnerscursus

In het cursusjaar 2021-2022 wordt er weer een beginnerscursus door EHBO-vereniging Eerde verzorgd. Tijdens deze cursus leert u hoe te handelen bij een ongevalssituatie variërend van hulpverlening bij zeer ernstige letsels tot huis-tuin-en-keuken ongelukjes. Uiteraard hoort reanimeren en het gebruik van de AED ook bij de te leren handelingen.

De cursus start op maandag 10 januari 2022 en wekelijks (uitgezonderd carnavalsmaandag) heeft u op maandag les van 20.00 uur tot 22.00 uur in gemeenschapshuis De Brink. De cursus bestaat uit 11 lesavonden . Op maandagavond 4 april doet u examen en op maandagavond 11 april is de diploma-uitreiking.

De kosten voor deze EHBO-cursus bedragen 150 euro. Inbegrepen zijn het Oranje Kruis-boekje en het examen. Tijdens het examen is de minimale leeftijd 16 jaar.

Heeft u nog vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar 0413-365487.

Aanmelden voor de beginnerscursus kan via onderstaande formulier.

Inschrijfformulier EHBO-cursus 2021-2022

De meeste zorgverzekeringen vergoeden alleen de EHBO-cursus als uw BSN-nummer op de factuur komt te staan.