EHBO-vereniging Eerde

AED-training

EHBO-vereniging Eerde verzorgt reanimatiecursussen oftwel AED-trainingen. De cursus duurt één avond van ongeveer 3 uur waarin reanimatie en het gebruik van de AED aangeleerd wordt. Indien u deze avond competent bent gebleken in reanimeren en het gebruik van de AED, ontvangt u een certificaat. In het najaar van 2018 zijn er een tweetal reanimatiecursussen verzorgd. Voor het komende jaar staan er geen reanimatiecursussen op de planning. Heeft u toch interesse? Neem dan contact op via info@ehbo-eerde.nl.

EHBO-vereniging Eerde kan ook AED-training op locatie verzorgen. Wilt u voor uw medewerkers of vrijwilligers AED-hercertificering of scholing regelen? Neem dan contact op voor de tarieven via info@ehbo-eerde.nl.