EHBO-vereniging Eerde
 

Voorwaarden EHBO evenementen

Indien wij bij uw evenement EHBO komen verlenen, moet u met het volgende rekening houden:

Indien u geen toegangsprijzen hanteert, hoeft u niet te betalen voor onze EHBO'ers. Wij gaan er dan wel vanuit dat u ons voorziet van de nodige consumpties. Er komen minimaal twee EHBO'ers die beiden een EHBO-tas bij zich hebben. De kosten van de EHBO-tas bedragen 5 euro per dagdeel. U betaalt dus altijd minimaal 10 euro als wij bij uw evenement EHBO komen verlenen.

Indien u wel toegangsprijzen hanteert, vragen wij een vergoeding van 7,50 euro per EHBO'er per dagdeel. Ook dan gaan we er vanuit dat u onze EHBO'ers voorziet van de nodige consumpties. Er komen minimaal twee EHBO'ers die beiden een EHBO-tas meenemen waarvoor u 5 euro per dagdeel per tas betaalt.

Is er geen AED in de buurt bereikbaar dan nemen wij onze mobiele AED mee. U betaalt daarvoor 5 euro per dagdeel.

Wij verwachten dat u voor ons een strategische plek reserveert tijdens uw evenement waar wij bij slechte weersomstandigheden ook droog kunnen zitten en bij erg zonnig weer in de schaduw. Ook moet er ruimte zijn om een slachtoffer te kunnen laten liggen.

EHBO-ondersteuning dient u middels het formulier uiterlijk 4 weken voor het evenement bij ons aan te vragen.

U dient er rekening mee te houden dat wij vanwege onze kleinschaligheid uw evenement niet altijd kunnen bemannen. Wij zullen u dan doorverwijzen.